fbpx
Шоу-бізнес

Світлана Пермякова розповіла про свою доньку

  Знаменита російська актриса і зірка серіалу «Інтерни» Світлана Пермякова дала відверте інтерв’ю, в якому розповіла про свою півторарічної доньку Варвару.

Світлана зізналася, що вони з батьком дівчинки хочуть відправити її вчитися до Лондона.

Нагадуємо, що Світлана Пермякова народила дочку Варвару 21 липня 2012 року. Батьком малятка став директор актриси, 21-річний Максим Скрябін.

Зараз Варвара, за словами Світлани, справжнісінька модниця, яка просто обожнює вбиратися. Актриса сказала: «Пробує ходити на маминих підборах, красиві сукні навіть вдома носить. Ну і нехай. Все одно так швидко зростає, що деякі речі і надіти не встигає. Прямо з биркою віддаємо друзям і рідним».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

До слова, дівчинка вже навіть встигла знятися в кіно, проте Світлана каже, що надалі не має наміру знімати дочку. Актриса заявила: «Так, вона дуже любить дивитися на себе. Особливо відео на телефоні з власною участю. Але жодних ілюзій щодо дочки поки не будую, що вона буде відомою співачкою, актрисою чи піаністкою». Світлана вважає, що дуже важливо не пропустити момент, коли дитина сама покаже, до чого в неї є здібності.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Батько дівчинки розповів: «Їздив до Лондона вивчати англійську. Хочу вступити там на режисерські курси, а потім знімати серйозні психологічні картини. Моє завдання – зачепитися в Лондоні, щоб потім дати Варварі гарну освіту. Якщо у тебе є робоча віза там, то можеш безкоштовно навчати свою дитину в школі».

За матеріалами: dni.ru

Читайте також: