Весь обслуговуючий персонал С. Арбузова був зарахований до штату НБУ

Обслуговуючий персонал С. Арбузова входив до "восьму колону" при НБУ.

 У часи правління Сергія Арбузова в Національному банку України було створено спеціальний відділ, в який входив особистий обслуговуючий персонал глави НБУ. Про це УНН повідомило інформоване джерело.

За його словами, всі прибиральники, кінологи, охоронці та водії, які обслуговували Сергія Арбузова навіть тоді, коли він вже працював на посаді в.о. прем’єр-міністра, були зараховані в штат Національного банку України. Відділ, куди входив обслуговуючий персонал головного чиновника країни мав кодову назву "Восьма колона".

Серед головних вигод перебування в "Восьмій колоні" була можливість отримання безпроцентної позики розміром не менше 200 тис. грн і квартир позачергово незалежно від трудового стажу та заслуг перед фінансовим відомством і державою.

За словами співрозмовника агентства, у зв’язку з недавньою зміною керівництва НБУ всіх співробітників "Восьмої колони" попросили написати заяви про звільнення. Керівники інших департаментів та підрозділів НБУ також звільняються від займаних посад.

Нагадаємо, Верховна Рада прийняла рішення про призначення народного депутата, екс-голову правління "Кредобанку" Степана Кубіва головою Національного банку України. За відповідну постанову проголосували 310 народних депутатів.

Related Post

"Ця посада для мене не нагорода. Це велика відповідальність. Я обіцяю одне – величезну працю, прозорість роботи НБУ і самовіддану працю заради того, щоб абсолютно на сьогодні зуміти сказати, що Україна – це великий ринок, це чесні люди, що Україна – це майданчик для інвестицій, що кожен українець буде гордий тримати кошти в наших банках", – заявив С. Кубів після свого призначення.

Крім того, він пообіцяв відзвітувати у Верховній Раді про ситуацію, яка сьогодні відбувається в українських банках і на ринках.

Нагадаємо, що Степан Кубів є комендантом Майдану.

Джерело: УНН

Leave a Comment