fbpx
Економіка

Обговорення Концепції реформи декларування – справа кожного

  У кінці минулого року Міністерство доходів і зборів оприлюднило концепцію реформи декларування доходів громадян і закликало громадськість до її обговорення.

 В основу концептуальних засад реформи, яка пропонується Міністерством доходів і зборів України до обговорення, покладені найкращі світові практики декларування доходів і адміністрування податку на доходи фізичних осіб.

 Мета Міністерства доходів та зборів – зробити процес декларування максимально простим і зручним для громадян, тому ДПІ у Київському районі м. Донецька ГУ Міндоходів у Донецькій області запрошує громадськість долучитися до обговорення Концепції реформи декларування доходів. Фахівці Міндоходів опрацьовують варіанти попереднього заповнення декларацій, розробляють спрощену форму декларацій та планують уніфікувати її з іншою звітністю, працюють над розширенням можливостей електронного декларування.

Читайте також:  Україна поставила електроенергію у Словаччину

 Ознайомитись зі змістом концепції можна на офіційному веб-порталі Міндоходів. Обговорення Концепції реформи декларування доходів громадян відбувається на форумі офіційного веб-порталу Міндоходів. Також свої пропозиції усі бажаючі можуть надсилати на електронну скриньку: gromada@minrd.gov.ua.

  За матеріалами: ДПІ у Київському районі м. Донецька ГУ Міндоходів в Донецькій області

Читайте також: