fbpx
Політика

В “УДАРі”, “Батьківщині” і “Свободі” здивовані заявою Єфремова про перехід ПР в опозицію – В.Кличко

Нинішня опозиція здивована переходом ПР в опозицію – В.Кличко.

В "УДАРі", "Батьківщині" і "Свободі" здивовані заявою лідера фракції Партії регіонів Олександра Єфремова, яку він зробив сьогодні на погоджувальній раді, щодо переходу ПР в опозицію. Про це журналістам на брифінгу розповів лідер "УДАРу " Віталій Кличко, передає кореспондент УНН.

 "Для мене було дуже дивним, коли ПР, після того, що вона зробила в політиці та економіці, офіційно заявила про перехід в опозицію. Зараз вони критикуватимуть новий уряд, який візьме на себе відповідальність за критичний стан справ", – зазначив В. Кличко.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

 За його словами, питання співпраці з народними депутатами ПР, які підтримали відставку Януковича, для опозиції не стоїть й нинішня опозиція готова з ними співпрацювати.

 "Головне, щоб ці депутати ПР відповідали своїм професійним якостям і змогли максимально швидко реалізувати той потенціал, який мають. Цей уряд повинен бути технічним, адже має зараз завдання на межі своїх можливостей", – зазначив нардеп.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

 Він додав, що зараз Янукович досі не виходить на зв’язок, але опозиція впевнена, що він повинен понести відповідальність за жертви на Майдані.

 Джерело: УНН

Читайте також: