fbpx
Політика

В новому Кабміні не повинно бути колишніх міністрів, – Кличко

До складу нового Кабінету міністрів не повинен увійти жоден колишній чиновник, який працював раніше в уряді. У цьому впевнений лідер партії «УДАР» Віталій Кличко.
 
«У новому уряді не повинні бути люди, які вже були в уряді. Це моя позиція. Ці люди, які мали можливість працювати і показати те, як вони реалізують реформи», – заявив ударівець в кулуарах Верховної Ради.
 
Щодо голосування за прем’єра, Віталій Кличко зазначив, що ще не визначився за кого голосуватиме. У кулуарах же обговорюють три можливі кандидатури на пост прем’єра – Юлію Тимошенко, Петра Порошенка та Арсенія Яценюка. Регіонали вже заявили, що підтримувати Юлію Тимошенко не будуть.
 
До слова, в суботу, 22 лютого, коли кортежі з Юлією Тимошенко і Арсенієм Яценюком прямували з аеропорту «Жуляни» на Майдан, їх зупинили члени Самооборони. Коли зі свого авто вийшов Арсеній Яценюк, самооборонці нагадали, що українці хочуть побудувати нову Україну без «блатних політиків». Коли зупинили кортеж Юлії Тимошенко, майданівці попросили екс-прем’єра не забувати, хто і якою ціною зробив революцію і закликали опозиціонерку не розчаровувати український народ. Вона повідомила, що для неї народ і його мрії – це найголовніше.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 

Самооборона "поставила на місце" Яценюка і Тимошенко (відео):

Читайте також: