fbpx
Політика

Рибак повстав проти Януковича, звинувативши його у брехні

Екс-спікер Верховної Ради Володимир Рибак викрив Віктора Януковича у брехні: політик заявив, що ніхто ні в нього, ні в його автомобіль не стріляв. «Це абсурд», – заявив Володимир Рибак у своєму відеозверненні до українського народу.
 
«Перебуваючи в лікарні, я отримав інформацію, що на мене був якийсь замах, хтось нападав, в мене хтось стріляв, в машину. Це абсурд. Вигадки. Я не пам’ятаю, щоб за все життя на мене хтось піднімав руку. Подібного навіть і близько не було», – заявив екс-спікер парламенту.
 
Також Володимир Рибак підтвердив інформацію, що знаходиться в Донецьку на лікуванні. Підправивши трохи здоров’я, він пообіцяв повернутися до парламенту і працювати штатним нардепом.
 
«Так сталося, що вчора я приїхав у Донецьк. Мій лікуючий лікар порекомендував мені пролікуватися – тиск високий. Я прийняв сьогодні перші процедури, крапельниці. Я думаю, що пройде кілька днів і я повернуся на роботу депутатом Ради», – зазначив він.
 
Нагадаємо, в суботньому зверненні Віктор Янукович заявив, що невідомі стріляли в машину Володимира Рибака, і президент змушений був забрати спікера з собою і відправити на лікування в донецьку лікарню.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 

Рибак звинуватив Януковича у брехні (відео):

Читайте також: