“Не потрібні Майдану ніякі гаранти – Майдан сам собі гарант!” – А. Гриценко

А. Гриценко в Fb: Ю. Тимошенко назвала себе гарантом дотримання вимог Майдану, але Майдану не потрібні гаранти.

 Майдан чекає перший іспит! Юлія Тимошенко назвала себе гарантом дотримання вимог Майдану. Раніше Леонід Кравчук пропонував себе гарантом… Не потрібні Майдану ніякі гаранти – Майдан сам собі гарант! Про це на своїй сторінці в Facebook написав Анатолій Гриценко, передає УНН.

 "Як Ви думаєте, кандидата на пост прем’єр-міністра кому першому подадуть на затвердження – Майдану, чи парламенту? Це і буде першим іспитом – і для нової політики взагалі, і для кандидата на пост голови уряду зокрема. Тільки першим! Бо далі – весь персональний склад уряду. Далі – єдиний кандидат від Майдану в президенти, у мери Києва… Час закулісних "ігрищ" пройшов – політику на світ, на Майдан!", – написав Гриценко.

 А. Гриценко також закликав усіх готуватися до "іспитів".

Related Post

 "Готуйтеся, політики, хлопці з дівчатами, до справжніх іспитів – країна стала іншою! Настільки іншою, що Ви собі не уявляєте) Іспити на Майдані не будуть простими, тому що Майдан – строгий учитель. Це теж ще не всі усвідомили. Якщо нова влада заграється – Майдан її знесе так само, як Януковича. Тільки зробить це швидше, бо вже навчився і самоорганізувався. Щоб у цьому ні в кого не було сумнівів!", – написав Гриценко.

 Джерело: УНН

Leave a Comment