fbpx
Політика

Янукович прокоментував масову втечу з Партії регіонів

Одна з найпотужніших політичний сил України Партія регіонів пережила багато важких часів, переживе вона і теперішній період в історії України. У цьому впевнений президент України Віктор Янукович. Також у своєму інтерв’ю одному з харківських телеканалів глава держави прокоментував масову втечу з цієї політичної сили.
 
«Є люди, які не витримують, бояться за свої сім’ї. Але є і зрадники. Я не хочу зараз про це говорити, я не хочу зараз називати жодних прізвищ. Нехай це буде на їх совісті, на їх відповідальності», – заявив президент.
 
Не виключає глава держави повторення сценарію 2004-2005 років. Тоді з Партії регіонів вийшло близько 200 тисяч членів, але потім ввійшло понад 600 тисяч людей. Віктор Янукович прогнозує, що з півторамільйонної, найсильнішої на сьогоднішній день політичної сили, в даний час може вийти до 500 тисяч членів. Але Партія регіонів буде існувати далі, незалежно від нацистських прагнень заборонити її, заявив Янукович.
 
«Ми бачимо повтор нацистський, коли в тридцяті роки в Німеччині, в Австрії нацисти приходили до влади. Це повтор. Забороняли партії, зараз те ж саме. Забороняють Партію регіонів, забороняють Комуністичну партію України, вішають ярлики, переслідують, б’ють людей, палять будинки, офіси (більше 200 офісів Партії регіонів спалили в Україні)», – резюмував Віктор Янукович.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

 

Заява Віктора Януковича (відео):

Читайте також: