fbpx
Політика

Тимошенко закликала Майдан не розходитися

Екс-прем’єр Юлія Тимошенко вважає, що Майдан не повинен розходитися доти, доки не буде впевнений у тому, що виконав свою місію і не побачить дійсно те, за що боровся. Про це Юлія Тимошенко заявила, виступаючи зі сцени Майдану в центрі Києва.
 
«Не маєте права піти з Майдану, поки не досягнете свого. Ви гарантія та сила, яка не дозволить відступити назад. Якщо вам хтось скаже, що ви виконали свою роботу, не вірте жодному слову. Поки ви не завершите, ніхто не повинен піти», – зазначила вона.
 
Також Юлія Тимошенко пообіцяла, що виступить гарантом того, що українці більше не побачать кулуарних політиків.
 
«Я буду гарантом того, що вас більше ніхто не зрадить… Я буду гарантом того, що ви будете знати, що відбувається за лаштунками. Я як один з політиків, який не просто кається, я хочу попросити у вас пробачення, я хочу зараз вибачитися перед вами за всіх політиків. Я хочу одна за всіх сказати вам, що політики досі були недостойні вас. Я хочу, щоб ви побачили інших політиків, інших чиновників, які працювали б чесно», – заявила екс-прем’єр.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 

Виступ Тимошенко на Майдані (відео):

Читайте також: