fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Заворушення потрібно припинити – Дмитро Табачник

Табачник закликав "припинити заворушення".

  Міністр освіти і науки України Дмитро Табачник закликав викладачів та учнів "не піддаватися на провокації" політиків і "припинити заворушення".

 "Звертаюся до всіх! Українці завжди були прикладом миролюбності і сповідування християнських цінностей. Давайте разом в черговий раз засвідчимо ці твердження всьому світу – припинимо безлади і відновимо мир і спокій в Україні", – йдеться у зверненні Д. Табачника, оприлюдненому на сайті Кабінету міністрів.

 Міністр констатував, що "зараз Україна переживає нелегкі часи".

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 "Неможливо спокійно дивитися на те, до чого вдаються певні політики і радикальні активісти заради досягнення своїх цілей та задоволення політичних амбіцій. Заклики і заяви перемішалися з незаконними діями та правопорушеннями Прошу – не піддавайтеся на провокації, бережіть найголовнішу цінність – людське життя!", – підкреслив він.

 "Дорогі учні та студенти! Кожен громадянин має право будувати своє майбутнє вибраним ним способом. Одна з основ демократії – свобода. Однак не забувайте, що свобода людини закінчується там, де починається свобода іншої людини", – закликав Д. Табачник.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 "Вашою головною перевагою є прагнення до отримання якісної освіти. Саме освічені люди, які можуть раціонально мислити, виважено діяти, вирішувати проблеми шляхом діалогу за столом переговорів є запорукою демократичного українського суспільства. Пам’ятайте: якщо не знаєш, як діяти – дій за законом", – заявив він.

  Джерело: Інтерфакс- Україна

Читайте також: