fbpx
Політика

Між Росією і Україною хочуть розв’язати війну – Жириновський

Відомий російський політик Володимир Жириновський, коментуючи ситуацію в Україні, заявив, що головна мета протистояння – влаштувати війну між Росією і Україною.

 «Як це буде спровоковано? Почнуть вбивати росіян. Ми введемо війська. І почнеться війна, яку вони планували. Ось це і є головна мета – щоб у Європі розв’язалася війна», – сказав лідер ЛДПР.

 За його словами, в Україні діє третя сила, яка якраз і відповідає за розстановку снайперів і вбивства представників обох ворогуючих сторін.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

 «Мета – викликати ворожнечу, щоб не стихав Майдан. Щоб і там, і тут були трупи, щоб все підвести до великої війни», – підкреслив Володимир Жириновський.

 Він переконаний, що ця сама третя сила не визнає вибори в будь-якому варіанті, так як їй потрібна не влада, а саме війна.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

 Як заявив Жириновський, нині Росію втягують в Україну, як колись і в Афганістан, проте цього разу, за словами політика, Росія так просто не піде.

 При цьому він також зазначив, що президент Янукович зазнав повного провалу, а й очікувати будь-чого іншого від нього не варто було.

Читайте також: