fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Євромайдан. Від вогнепального поранення загинув журналіст газети “Вести”

 Від отриманих кульових поранень загинув журналіст відомого всеукраїнського видання.

 Від отриманих кульових поранень після доставки в лікарню помер журналіст газети "Вести", передає УНН з посиланням на офіційний сайт видання.

 “Сьогодні рано вранці, 19 лютого, у київській лікарні швидкої допомоги помер кореспондент відділу "Київ" газети "Вести" В’ячеслав Веремій. Напередодні пізно ввечері невідомі в масках відкрили вогонь по нашому журналісту. Лікарі кілька годин боролися за життя Слави, однак він помер на операційному столі. Смерть настала через втрату крові і поранення, не сумісні з життям. Редакція висловлює глибокі співчуття рідним і близьким В’ячеслава. Сумуємо разом з вами. Також ми вимагаємо від правоохоронних органів провести в найкоротші терміни розслідування і знайти вбивць нашого журналіста. Ми звертаємося до всіх свідків того, що сталося з проханням повідомити інформацію, яка допоможе знайти злочинців", – відзначило в повідомленні видання.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Нагадаємо, у вівторок пізно ввечері, на перехресті Володимирської та Великої Житомирської, навпроти ресторану "Чорне порося" невідомі чоловіки з бітами і зброєю, в касках, камуфляжі і чорних масках напали на В’ячеслава Веремія та ІТ-фахівця компанії Олексія Лимаренка. Співробітники  газети "Вести" поверталися з роботи на таксі. Коли автомобіль зупинився на світлофорі, з підворіття вибігли чоловіки, почали розгойдувати і закидати машину "коктейлями Молотова".

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Таксиста, В’ячеслава та Олексія вони витягли з авто і жорстоко побили. Водій отримав серйозні травми ноги. Олексію спотворили обличчя. Їм була надана перша медична допомога. В’ячеслав отримав кульове поранення в груди.

Джерело: УНН

Читайте також: