fbpx
Новини Євромайдана

Сергій Соболєв: “У Будинку профспілок згоріли 40-50 осіб”

У ніч на 19 лютого в українській столиці в Будинку профспілок заживо згоріли 40-50 осіб. Таку інформацію сьогодні, 19 лютого, надав заступник голови фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв.

 «Кожну годину у нас змінюється інформація. За останніми даними, які ми отримуємо з лікарень, в Будинку профспілок загинуло не менше 40-50 людей. Ці люди вже реально загинули». – прокоментував ситуацію, що склалася, народний депутат України.

 За словами народного депутата, йдеться про поранених, які в момент загоряння були в Будинку профспілок і не могли самостійно пересуватися.

 «Поки ми точно не знаємо, скільки згоріло заживо людей в Будинку профспілок в той момент, коли туди силовики одночасно на перший і дев’ятий поверх кинули гранати. Я впевнений, що це була навмисна операція. Саме в Будинку профспілок перебували поранені активісти Євромайдана, які не могли самостійно пересуватися. У момент атаки на будівлю в ньому було більше 100 поранених. Нам не відомі навіть конкретні прізвища загиблих. Тому ми і не можемо скласти списки», – підсумував Сергій Соболєв.

Читайте також: