fbpx
Політика

Гриценко: Міністр оборони відправить до Києва десантників

Колишній міністр внутрішніх справ України Анатолій Гриценко прокоментував непросту ситуацію в країні. Як повідомляє опозиціонер, міністр оборони України Лебедєв віддав наказ залучити військових для розв’язання політичної кризи в країні. Зокрема, розповів політик, військові відправляться на Київ з Дніпропетровська. Про це Анатолій Гриценко повідомив на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

 «Армія з народом, всі запитували і напружено чекали? Дочекалися. Міністр оборони України Лебедєв щойно віддав наказ відправити в Київ 25-у окрему Дніпропетровську повітряно-десантну бригаду. Негайно!», – повідомив опозиціонер.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 Гриценко розповів, скільки десантників міністр оборони збирається відправити до Києва. За його словами, чисельність бригади становить близько 500 осіб. Крім того, десантників відправлять до Києва в повному бойовому спорядженні.

 «Захищати кого? Від кого? Риторичні питання, для такої армії і з таким офіцерством…», – дивується політик.

 Раніше повідомлялося, що під час масових зіткнень у Києві загинули 25 людей. Про це повідомляв МОЗ України. За інформацією керівників закладів охорони здоров’я, станом на 6:00 ранку 19 лютого 2014 року був госпіталізований 241 учасник масових заходів. Крім того, померло 25 осіб: 8 з них – після госпіталізації в міських закладах охорони здоров’я, 4 – перебувають у госпіталі МВС, а 13 загиблих було доставлено в Київське бюро судово-медичної експертизи.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 Крім того, представники МВС України запевнили, що правоохоронці не застосовують вогнепальну зброю. МВС зазначають, що враховуючи характер поранень, «можна припустити, що ці тілесні ушкодження могли бути нанесені потерпілим агресивно налаштованими мітингувальниками».

Читайте також: