fbpx
Політика

Білий Дім закликає Януковича негайно відновити діалог з опозицією

США засуджують застосування сили в Києві і закликають президента України Віктора Януковича до негайного відновлення діалогу з лідерами опозиційних сил. Про це заявив офіційний представник Білого дому Джей Карні, передає Reuters.

 

«Ми як і раніше засуджуємо насильство на вулицях і невиправдане застосування сили з будь-якого боку. Силового вирішення конфлікту немає. Щоб відновити мир і стабільність, ми закликаємо президента Януковича негайно знизити загострення ситуації і припинити конфронтацію з протестуючими. Ми також закликаємо його сьогодні ж відновити діалог з лідерами опозиції», – зазначив Джей Карні.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Як повідомляв раніше спікер Верховної Ради Володимир Рибак, зустріч президента з опозиціонерами запланована на ранок середи, 19 лютого. Проте пізніше екс-міністр МВС Юрій Луценко заявив, що діалог відбудеться вже цієї ночі. Але через деякий час в прес-службах опозиційних сил повідомили, що нічних переговорів не буде. Тому досі сказати точно, чи відбудеться діалог влади і опозиції сьогодні, не можна.

Читайте також: