Олімпіада-2014. Російська біатлоністка Ольга Зайцева отримала травму при падінні на трасі

Російська біатлоністка Ольга Зайцева отримала травму при падінні під час гонки із загального старту на Олімпійський іграх у Сочі. Згідно зі словами росіянки, вона сильно потягнула ногу. Незважаючи на отриману травму, біатлоністка завершила гонку і прийшла до фінішу 24-ю. Перемогла в гонці білоруска Дарина Домрачева, яка виграла своє третє "золото" сочинських Ігор. Про це 17 лютого 2014 повідомляє інтернет-видання «Лента.ру».

 «Про падіння нічого не можу сказати, тому що його не пам’ятаю, – зазначила Ольга Зайцева після гонки. – Боляче мені. Ногу я потягнула сильно. Сильно – сильно впала. Больовий синдром далі був присутній під час гонки».

Related Post

 Спортсменка вилетіла з траси на другому колі – після першої стрільби. Коли вона встала на ноги, в неї врізалася одна з біатлоністкок і зламала Зайцевій палицю. Коли росіянка повернулася на дистанцію, їй дали нову палицю.

 Відзначимо, ще одна росіянка, яка брала участь в гонці із загального старту, Ольга Вілухіна, показала 22-й результат.

 На Олімпійських іграх-2014 російські біатлоністи поки виграли дві нагороди. Ольга Вілухіна завоювала другу медаль у гонці переслідування, а Євген Гаранич став третім в індивідуальній гонці на 15 кілометрів.

Leave a Comment