fbpx
Новини Євромайдана

Ляшко порівняв Майдан з Ватиканом

 Народний депутат України Олег Ляшко вважає, що Майдан – це як український Ватикан. Маленька, але сильна держава в державі, де діють свої закони і порядки, жителям якого мораль і справедливість дорожчы за грошы і зв’язки.

 За словами політика, Майдан необхідно збільшувати за рахунок розширення і зміцнення барикад. Також він вважає, що після перемоги територія Майдану і початок вулиці Грушевського повинні стати національним гайд -парком.

 «Всю бруківку і плитку, яка залишилася – виламати. А далі густо засадити все це деревами. І ці дуби, тополі і осики стануть живим пам’ятником Героям Революції. Тоді кожен, хто буде при владі після Януковича, буде пам’ятати: українці – не раби і, коли стикаються з тиранією, повстають проти неї», – додав Олег Ляшко.

 Як він зазначив, згодом цей Гайд-парк можна буде використовувати не тільки для відпочинку, але також для проведення різних політичних акцій, де кожен громадянин зможе вільно і без страху висловлювати свою позицію.

 Крім того, Олег Ляшко пропонує на місці нинішньої сцени на Майдані побудувати кам’яну трибуну з вільним доступом і постійним озвученням.

 «Якщо ж ті, хто буде при владі, забудуть повстанський дух нашого народу і повторять помилки тирана Януковича – урочище дерев на Майдані перетвориться з вітчизняного Гайд- парку в новий Холодний Яр», – констатував він.

Читайте також: