fbpx
Спорт

Олімпіада-2014. Головний тренер російської збірної з санного спорту покине свій пост

Головний тренер російської збірної з санного спорту Вальтер Плайкнер в інтерв’ю російським ЗМІ заявив, що піде зі свого поста в березні цього року. Італійський фахівець покине свій пост після чемпіонату Російської Федерації, який відбудеться в латвійській Сигулді. Про це 15 лютого повідомляє інтернет-видання «Лента.ру».

 «У мене виникли проблеми з серцем. Я планую поїхати додому, показатися лікарям, пройти курс лікування, який напевно не буде швидким і простим», – розповів 61-річний тренер.

 Вальтер Плайкнер зазначив, що вже обговорив свій відхід з президентом Федерації санного спорту РФ Наталією Гарт. «Сподіваюся, ми зможемо прийти до якогось рішення, яке влаштує і федерацію, і мене», – заявив італієць. Згідно з його словами, після відходу з поста головного тренера збірної він міг би консультувати російську команду.

 На Олімпійських іграх у Сочі підопічні Плайкнера завоювали дві нагороди. Альберт Демченко став другим у змаганнях одиночників. Такий же результат показала естафетна команда. Італієць назвав даний результат хорошим, зазначивши, що він розраховував ще як мінімум на одну бронзову медаль.

Читайте також: