fbpx
Право

МВС: Александров, Головін, Македонський і Підлісний затримані за викрадення людини

Чотири особи, про яких заявляє Євромайдан, затримані за викрадення людини – МВС.

  Четверо осіб, які знаходять у СІЗО і про яких сьогодні заявляли на форумі Євромайдану у Одесі, затримані ще на початку грудня минулого року в Оболонському районі столиці за викрадення людини з метою викупу. Про це УНН повідомили у столичній міліції.

 "Йдеться про події, що відбувались на початку грудня минулого року в Оболонському районі м.Києва. Тоді група невідомих осіб у дворі жилого будинку на проспекті Героїв Сталінграду викрали 21-річного юнака, закинувши його в багажник "Порш Каєну" і вивезли в невідому напрямку. Згодом юнак самостійно повернувся додому і вказав на конкретних осіб, які його викрали і вимагали викуп. Даних осіб було затримано і оголошено про підозру у незаконному позбавленні волі людини с.146 ч.2 (викрадення людини – Ред.), ст.187 ч.2 (розбій – Ред.), ст. 189 ч.2 (вимагання – ред)", – повідомили у столичній міліції. В міліції наголосили, що дані особи, які наразі знаходять у СІЗО, не мають ніякого відношення до подій на Євромайдані, а затримані за викрадення людини.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Нагадаємо, сьогодні ЗМІ розповсюдили заяву активістів Євромайдану про те, що незважаючи на запевнення Генерального прокурора Віктора Пшонки про те, що всі затримані та заарештовані активісти звільнені, у СІЗО перебувають на даний час, як мінімум, ще чотири особи: Сергій Александров, Максим Головін, Олександр Македонський, Тимофій Підлісний. Виступаючий також додав, що слід докласти максимум зусиль для їх звільнення.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Джерело: УНН

Читайте також: