fbpx
Шоу-бізнес

Майлі Сайрус затьмарила Леді Гагу

Перший концерт Майлі Сайрус, яким вона відкрила гастрольне турне Bangerz Tour у Ванкувері (Канада), за своєю епатажністю, мабуть, затьмарив будь-яке з шоу Леді Гаги. Тут було абсолютно все – і феєричні світлові ефекти, і приголомшливий звук, ну і, звичайно ж, супернеординарні костюми і декорації.
 
Почалося все з того, що 21-річна співачка з’явилася глядачам з величезного макету власної голови – Майлі Сайрус буквально скотилася на сцену з пластикового язика і виконала свій запальний хіт. За весь вечір поп-зірка змінила більше десяти нарядів – і всі вони, як на підбір, були надто відвертими. У більшості випадків співачка обходилася лише блискучим боді або взагалі, бікіні.
 
Щодо декорацій, то і вони були покликані захопити, вразити, приголомшити, та що там говорити – просто вбити наповал! Майлі Сайрус осідлала гігантський хот-дог, прийняла пару десятків недвозначних поз на золотому автомобілі, станцювала з блакитним ведмедем, зеленим тигром і рожевою мавпою.
 
Вражала і підтанцьовка: окрім дівчат у рожевих боді на задньому плані красувалася пані значних розмірів – Майлі на каблуках ледь діставала «крихтітці» до грудей.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 

Bangerz Tour / Miley Cyrus / промо-ролик (відео):

За матеріалами: spletnik.ru

Читайте також: