fbpx
Шоу-бізнес

Крістіна Агілера оголосила про заручини з Метью Ратлером

Американська співачка Крістіна Агілера в День всіх закоханих залишила в своєму Twitter повідомлення, де оголосила про заручини з Метью Ратлером, відносини з яким тривають близько трьох років.

 «Він запитав і я сказала…" Так "», – так прокоментувала Агілера фотографію власної руки, де на безіменному пальці можна добре побачити шикарну обручку з гігантським діамантом.

 Як повідомлялося раніше світськими хронікерами, Крістіна Агілера і Метью Ратлер познайомилися в 2010 році, коли разом брали участь у зйомках фільму "Бурлеск", де майбутній наречений виконавиці працював асистентом.

 Для 33 -річної Агілери це буде вже другий шлюб. Шість років вона була одружена з Джордано Бретманом, від якого у співачки є син Макс. Пара розлучилася влітку 2010 року, а крапку в розлученні поставила рівно три роки тому – 14 лютого 2011 року.

 Поки не повідомляється, на який день буде призначена знаменна подія. Шанувальники Крістіни Агілери активно поділяють її радість – пост про заручини зірки налічує вже більше дев’яти тисяч ретвітів. У коментарях користувачі соцмережі бажають парі щастя і гармонійних відносин.

Читайте також: