fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Вирок Доктору Пі. Суд засудив Слюсарчука до 8 років в’язниці

У п’ятницю, 14 лютого, Сихівський районний суд Львова виніс вирок Андрію Слюсарчуку, відомому також як Доктор Пі. Суд засудив Андрія Слюсарчука до восьми років позбавлення волі.

Судом також були задоволені деякі цивільні позови потерпілих. Згідно з рішенням суду, Доктор Пі повинен повернути близько 40 тисяч доларів, заплачені потерпілими від його дій за лікування. Андрій Слюсарчук повинен виплатити 70 тисяч гривень в якості моральної компенсації сім’ї загиблого Лозового. Ще чотирьом потерпілим Доктор Пі повинен виплатити по 30 тисяч гривень кожному.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Андрій Слюсарчук має намір оскаржити винесений сьогодні судом вирок. У всякому разі, про такий свій намір Доктор Пі заявив журналістам. Андрій Слюсарчук зазначив, що винним себе не вважає. Звинувачення, за словами Доктора Пі, «побудовано на істерії».

Нагадаємо, щодо Андрія Слюсарчука правоохоронцями було порушено дві кримінальні справи. Доктора Пі підозрювали в шахрайстві і у використанні підроблених документів.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 Також нагадаємо, що кримінальне переслідування Доктора Пі почалося восени 2011 року після публікацій у львівській газеті «Експрес».

 За матеріалами: Коrrespondent.net

Читайте також: