Розблокування Грушевського повинне відбутися з обох сторін, – Д. Ярош

Разблокирование Грушевского должно произойти с обеих сторон – Д. Ярош.

  Розблокування вулиці Михайла Грушевського в Києві має відбуватися як з боку активістів Євромайдану, так і з боку правоохоронців. Про це на своїй сторінці в Facebook написав лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош, передає УНН.

 "Ще раз повторюю, що перемовини щодо заручників і звільнення Грушевського — це перемовини тактичного характеру. Навіть під час безпосередньої війни такі перемовини є можливими.

 Наші стратегічні цілі лишаються тими ж самими, що й раніше. Про звільнення адмінбудівель ми навіть не думаємо. Розблокування Грушевського (після закриття кримінальних справ) має відбутися з обох сторін", – написав Д.Ярош.

 За словами лідера "Правого сектору", організація робитиме все, щоб не допустити кровопролиття, але у разі потреби використає всі можливі засоби, котрі вважатиме доречними.

Related Post

 "Чи вважаю я стратегію “мирного тиску” (саме тиску, а не його симуляції) більш доречною, ніж відкрите кровопролиття? Так, безперечно, бо з величезною повагою ставлюся до життя тих, хто готовий ним пожертвувати заради Батьківщини. Отож, "Правий сектор” буде використовувати усі методи і засоби боротьби, які вважатиме доречними", – наголосив Д.Ярош.

 Довідка УНН: “Правий сектор” — громадський рух, що об’єднує активістів низки українських радикальних організацій, здебільшого націоналістичних та крайніх правих. Здобув популярність своєю участю в сутичках з підрозділами МВС України під час подій Євромайдану у Києві.

 Джерело: УНН

Leave a Comment