Родині Д. Булатова погрожують розправою

Д. Булатов заявив, що невідомі погрожують розправою його родині.

  Один із лідерів Автомайдану Дмитро Булатов заявляє, що невідомі люди погрожують фізичною розправою його дітям та батькам. Про це він сказав сьогодні в ефірі Польського радіо, передає УНН.

 ”У деяких СМС отримую жахливі погрози, що відріжуть вуха також моїм дітям. Бажають, аби батьки тяжко помирали від раку, аби кров лилася в нашій родині”, – розповів він.

 Він розповів, що під час викрадення зізнався у співробітництві з американською розвідкою через сильні тортури. Булатов наголосив, що це насправді є брехнею. ”Але зараз мушу сказати, що це, звичайно, неправда. Так говорив лише тому, що мене дуже сильно катували”, – зазначив активіст Автомайдану.

 Нагадаємо, лідер Автомайдану Дмитро Булатов зник 22 січня, а 30 січня його викинули у лісосмузі поблизу села Вишеньки, Бориспільського району, де він звернувся до місцевого жителя і повідомив рідним, де знаходиться. Потім був госпіталізований в київську лікарню. Столична міліція відкрила кримінальне провадження за фактом незаконного позбавлення волі активіста.

Related Post

 Наразі Булатов перебуває в Литві.

 Зазначимо також, раніше було оприлюднене інформацію про те, що 24 січня була зафіксована оплата Дмитром Булатовим скачування музики з сервісу ITunes. У той же час сам Булатов стверджує, що з 22 по 30 січня він перебував у руках викрадачів, які його жорстоко катували.

 Джерело: УНН

Leave a Comment