fbpx
Новини Євромайдана

“Правий сектор” готовий включитися в політичні процеси в Україні

 "Правий сектор" сформував політраду і хоче приєднатися до переговорів з врегулювання ситуації в Україні.

   ”Правий сектор” сформував політичну раду і хоче приєднатися до переговорів щодо врегулювання ситуації в Україні, заявивши про готовність донести до світової спільноти власне бачення ситуації в Україні. Про це заявив член політради ”Правого сектору” Павло Гайнижник в Українському домі, повідомляє кореспондент УНН.

 “Правий сектор” готовий включитися у політичні процеси в Україні, висловлюючи спільну позицію патріотичних і націонал-консервативних партій та організацій.

 З точки зору підтвердження вищесказаного, доводимо до відома світової спільноти, що “Правим сектором” сформовано політичну раду", – йдеться в декларації. "Правий сектор" заявив, що демократична парламентська опозиція зобов’язана розпочати з політичною радою “Правого сектору” консультації щодо участі його представників у політичному процесі з розв’язання протистояння в країні.

 Окрім того, активісти "Правого сектору" готові безпосередньо донести їх представникам Європи і США власне бачення ситуації в Україні та шляхи її врегулювання.

 Джерело: УНН

Читайте також: