fbpx
Політика

На посаду прем’єр-міністра слід призначати того, кого не шкода – Т.Березовець

Т. Березовець: кандидат на посаду прем’єра – "смертник".

  Політтехнолог Тарас Березовець вважає, що сьогодні на посаду прем’єр-міністра слід призначати того, кого не шкода, адже цей кандидат – смертник у політичному сенсі. Таку думку експерт висловив під час прес-конференції, передає кореспондент УНН.

 Політолог вважає, що країна стоїть на межі дефолту.

 "Будь-яка кандидатура, яка буде висунута сьогодні на посаду прем’єра – "смертник". У політичному сенсі так точно", – вважає політолог.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

 У якості можливої кандидатури експерт називає Сергія Курченка.

 "Загалом треба такого кандидата, якого, скажімо, так не буде шкода викинути з вікна будівлі на Грушевського", – вважає політолог, припускаючи силову розв’язку ситуації.

 Він наголосив, що А. Яценюк навряд чи стане прем’єром, попри те, що як вважає політолого Юлія Тимошенко вже спокійніше ставиться до ідеї створення коаліційного уряду на чолі з Яценюком. Так само політолог не вважає можливим призначення на посаду глави уряду і Сергія Арбузова.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

 Крім того, як зауважив Т. Березовець нардепи від ПР вже дали зрозуміти, що хочуть бачити на посаді прем’єра регіонала чи людину близьку до них.

 Він вважає, що пошук зведеться до зовсім екзотичних кандидатур серед яких називають і Кінаха, Лукаш.

 Джерело: УНН

Читайте також: