fbpx
Політика

Українці проігнорували заклик Кличко до страйку

Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко закликав українців, які живуть у рідній державі і за її межами, вийти на годинний страйк на підтримку Майдану. Але, як виявилося, до заклику ударівців прислухалися далеко не всі. Так, Віталія Кличка підтримала Європа: на годину оголосила страйк Німеччина, Америка. І слід було б злякатися, що це призведе до поглиблення світової економічної кризи, що такий простий світової економіки обернеться негативом для всіх, в тому числі і для України. Але самі українці від страйку відмовилися. На це звернув увагу нардеп-регіонал Михайло Чечетов.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «Ось що дивно: єдина країна, яка не підтримала заклик Віталія Кличка, не зупинилася і працює, – це Україна. І найголовніше, що жодне підприємство з тих, які перебувають у власності опозиційних політиків, ні на секунду не припинило роботу», – заявив регіонал.

 На його думку те, що українці проігнорували заклик Віталія Кличка, свідчить лише про одне – керівництво «УДАРу» недооцінює свого лідера. «Йому (Віталію Кличку), напевно, потрібно балотуватися на пост канцлера Німеччини чи на пост Генсека ООН, а українські простори для нього тісні», – вважає Михайло Чечетов.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: