fbpx
Новини світу

“УЗ” знімає з маршрутів поїзди Hyundai

Сьогодні стало відомо про те, що «Укрзалізниця» припинила продажі квитків на швидкісні поїзди Hyundai. Як повідомляють «Аргументи і Факти», продаж квитків припинений на потяги в усіх напрямках.

 Як повідомляється на офіційному сайті «Укрзалізниці», продажі квитків припинені на потяги «Інтерсіті». У касах центрального залізничного столичного вокзалу підтвердили інформацію про те, що квитків на експреси немає у всіх напрямках. Також там заявили, що найближчим часом їх продаж не передбачається.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 «У найближчий тиждень в продаж квитки на швидкісні поїзди надходити не будуть», – прокоментували ситуацію в касах київського вокзалу.

 Варто додати, що ситуацію не стали коментувати ні в прес-службі «Укрзалізниці», ні в Українській залізничній швидкісній компанії.

 У довідковій службі центрального залізничного вокзалу столиці відзначили, що деякі швидкісні поїзди «Інтерсіті» замінять на звичайні швидкісні або пасажирські. За даних нововведеннях також буде змінено графік відправлення і прибуття в кінцеві пункти.

Читайте також: