fbpx
Новини Євромайдана

Луганські козаки просять ввести війська в Україну

У луганському окрузі донських козаків попросили президента Російської Федерації Володимира Путіна надати українському народові військову підтримку. Втім, військову підтримку козаки просять надати лише в разі поглиблення української політичної кризи. Про це стало відомо з повідомлення донських козаків, передає видання «Українські Новини».

«Ми, Донські козаки, віддані Вірі Православній, Дону й Батьківщині, з волі Господньої знаходимося на території братньої Росії держави – ​​Україна», – заявили козаки.

За словами донських козаків, нинішня ситуація в Україні «викликає жах». Зокрема, донські козаки відзначили заворушення на вулицях в українських містах. Крім того, донські козаки незадоволені бездіяльністю влади та правоохоронців «щодо радикально налаштованих молодиків». На думку козаків, «радикально налаштовані молодчики» калічать співгромадян і співробітників МВС, а також руйнують історичні пам’ятники в країні і вносять розбрат в українське суспільство.

Козаки вважають, що українські опозиційні лідери в даний момент провокують громадянську війну в Україні. Козаки нагадали про слова опозиціонерів, які сказали, що звернуться до військ НАТО за допомогою, щоб вирішити ситуацію в Україні.

«Звертаємося до вас з проханням не віддати нас на поталу західним іродам. А в разі подальшого поглиблення української політичної кризи, а також спроб введення в Україну військ НАТО, надати і військову підтримку для народу України», – попросили козаки президента Росії.

Крім того, своє звернення представники луганського округу донських козаків направили в Союз козачих військ РФ та зарубіжжя.

Раніше повідомлялося, що проти опозиціонерів виступили і російські байкери. Російські байкери з клубу «Нічні вовки» були помічені на кримському півострові.

Читайте також: