fbpx
Футбол

Кріштіану Роналду зазнав атаки з боку вболівальників під час матчу «Атлетіко» – «Реал»

Минулої ночі мадридський «Реал» оформив вихід у фінал Кубка Іспанії. Цей турнір ще прийнято називати «Кубок Короля», і іспанські команди вважають для себе важливим виграш цього трофея. Вийшло так, що в одній з півфінальних пар любителі спорту спостерігали мадридське дербі « Реал» – «Атлетико». Перший матч цих команд на «Сантьяго Бернабеу» завершився перемогою «Реала» з рахунком 3:0, а тому в повторному поєдинку перед «Атлетіко», який в даний момент лідирує в іспанській Примері, стояло надскладне завдання. Відіграти три м’ячі у підопічних Карло Анчелотті практично неможливо.

 Не вийшло це і у «Атлетіко». Команда Дієго Сімеоне не змогла забити у ворота «Реала», а в свої пропустила два м’ячі. Хто ж забивав за «Реал»? Звичайно ж, найкращий футболіст світу за підсумками 2013 португалець Кріштіану Роналду, який реалізував два пенальті – на 7-й і 17-й хвилинах поєдинку.

 Кріштіану Роналду опинився в центрі уваги не лише завдяки забитим голам. Коли португалець разом з іншими футболістами Королівського клубу йшли на перерву в підтрибунне приміщення, хтось з уболівальників кинув з трибун запальничку. Предмет потрапив в голову Роналду і тепер, швидше за все, інцидент розглядатимуть дисциплінарні органи іспанського футболу.

 Сьогодні в іншому півфіналі Кубка Іспанії зіграють «Реал Сосьєдад» і « Барселона». Перший поєдинок на «Камп Ноу» з рахунком 2:0 виграла «Барса», а тому з великою часткою ймовірності любителів футболу чекатиме Ель-Класико у фіналі Кубка Короля.

 Фото: AFP

Читайте також: