fbpx
Політика

Чи стане Яценюк прем’єром, вирішить Майдан, – Олександр Турчинов

Про можливе прем’єрство Арсенія Яценюка сьогодні зробив заяву перший заступник голови Всеукраїнського об’єднання "Батьківщина" Олександр Турчинов. За його словами, чи стане Арсеній Яценюк главою уряду України, вирішить Майдан.

 Сьогодні Арсеній Яценюк та Олександр Турчинов зустрілися в харківській ЦКБ № 5 з Юлією Тимошенко. Після цієї зустрічі, відповідаючи на питання про прем’єрство Яценюка, Олександр Турчинов відповів наступне: «Як вирішить Майдан».

 Говорячи про зустріч з Юлією Тимошенко, Турчинов повідомив, що опозиціонери обговорили стратегію і тактику дій. «Все обговорили, і стратегію, і тактику. У нас спільна позиція і загальна команда», – наводять сьогодні ввечері ЗМІ слова Олександра Турчинова, який додав, що «найближчим часом ми публічно заявимо цю позицію».

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За підсумками зустрічі лідерів опозиції з Юлією Тимошенко в українській столиці відбудеться прес-конференція. Про це розповів Арсеній Яценюк, додавши при цьому, що «от тільки трошки від зеленки відмиємося».

 Раніше повідомлялося, що в Харкові Арсенія Яценюка невідомий чоловік облив зеленкою. Речовина потрапила і на народного депутата Олександра Турчинова. Пізніше з’явилися повідомлення про те, що міліція затримала чоловіка, який облив зеленкою лідера фракції " Батьківщина" Арсенія Яценюка після візиту в ЦКБ до Юлії Тимошенко.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 За матеріалами: podrobnosti.ua

Читайте також: