fbpx
Політика

Янукович готовий брати участь у теледебатах з Кличком

Президент України Віктор Янукович готовий брати участь у дебатах з лідером партії «УДАР» Віталієм Кличком. Відзначимо, що дебати між Януковичем і Кличком можуть відбутися на одному із загальнонаціональних телевізійних каналів. Про таку відповідь прес-служби Віктора Януковича на відповідний запит повідомляє видання «Українські Новини».

 У прес-службі Януковича сказали, що практика проведення таких дебатів у даний момент існує у всіх цивілізованих державах.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 «Щоб зробити такі дебати максимально доступними для української громадськості, а не тільки для аудиторії, яка зараз знаходиться на Майдані Незалежності в Києві, пропонується провести їх на одному із загальнонаціональних телевізійних каналів», – запропонували у Януковича.

 У прес-службі глави держави нагадали, що 25 січня 2014 року пройшло чергове засідання робочої групи, яка займається питаннями врегулювання політичної кризи в Україні. Зокрема, в ході засідання Віктор Янукович запропонував Віталію Кличку провести публічні дебати. Дебати планується провести «з метою забезпечення широкого суспільного діалогу». На таку пропозицію Януковича лідер партії «УДАР» відповів згодою, підкреслили у президента.

Читайте також: