fbpx
Політика

Українська влада йде шляхом російської – Бригинець

 Коментуючи новини про те, що Служба безпеки України почала готуватися до можливих терактів, депутат фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець сказав, що активізація роботи СБУ в питанні терористичної загрози означає лише те, що українська влада пішла шляхом російської. За його словами, СБУ діятиме проти народу без рішення парламенту і введення президентом надзвичайного стану.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Також він зазначив, що для більш аргументованого пояснення провладного терору, влада може самостійно влаштувати кілька терактів, у тому числі схожих на той, що стався в Будинку Профспілок. При цьому Олександр Бригинець вважає, що якщо влада дійсно зважиться на такий крок, то один з таких терактів може призвести або до великої кількості жертв, або до техногенної катастрофи.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 «А потім під виглядом зачистки терористів знищать всі більш-менш значні громадські рухи. Єдиний прокол Януковича в тому, що Україна це не Росія», – додав Олександр Бригинець.

Читайте також: