fbpx
Футбол

«Перестав вірити в збіги обставин. Життя навчило», – Шовковський

Капітан київського «Динамо» Олександр Шовковський проаналізував минулий рік для «біло-синіх». Крім того, голкіпер киян поділився думкою про суддівство в матчах «Динамо» і поміркував про своє майбутнє, передає «Спорт-експрес в Україні».

Спочатку Шовковський розповів про своє майбутнє в «Динамо». Голкіпер запевнив, що зараз нічого не планує. Шовковський відзначив, що тільки хоче дограти поточний сезон до кінця у складі «Динамо» і допомогти «Динамо» виграти Прем’єр-лігу та Кубок України.

«А далі у мене відбудеться предметна розмова з президентом клубу і головним тренером», – заявив голкіпер киян.

Саме тоді й буде прийнято спільне рішення, підкреслив ветеран «Динамо».

Після цього Олександра Шовковського попросили розповісти про торішній сезон «Динамо». Втім, як зазначив голкіпер, йому не дуже хотілося б повертатися до цієї теми.

«У минулому сезоні відбувалося те, що відбувалося: наша команда грала, і в її грі були присутні як негативні, так і позитивні моменти», – міркує Шовковський.

Крім того, запевнив Шовковський, торік у «Динамо» були деякі зовнішні обставини, що сильно впливали на команду. Такі обставини, підкреслив ветеран, залишаються для «Динамо» і сьогодні.

Також Шовковський поділився своєю думкою про суддівство в Україні. За його словами, зараз в Україні існує цілий ряд факторів, на які варто звернути увагу. Зокрема, голкіпер торкнувся питання ротації суддів. Шовковський пояснив, що один арбітр не може судити більше 4-5 матчів однієї команди протягом сезону.

«Як пояснити, що в минулому сезоні на частку всього трьох арбітрів припала практично половина наших матчів? Можливо, це і випадковість, але останнім часом в збіги обставин я вірити перестав. Життя навчило», – підсумував Шовковський.

Читайте також: