fbpx
Спорт

Дар’я Домрачева: Перемогу на Олімпіаді присвячую мамі!

Вийшло так, що переможці перегонів переслідування на Олімпіаді в Сочі виграли змагання не просто впевнено, а дуже впевнено. З великим відривом від переслідувачів фінішував вчора француз Мартен Фуркад і не менш блискуче, з прапором своєї країни в руках фінішувала сьогодні Дар’я Домрачева.

 Після завершення гонки білоруська біатлоністка поспілкувалася з журналістами і заявила, що сьогоднішню олімпійську перемогу вона присвячує своїй мамі.

 Коментуючи гонку переслідування, Дар’я Домрачева підкреслила, що постаралася відкинути убік думки про свою невдачу у спринтерській гонці. «Я відчувала, що потрібно бути собою, не звертати уваги ні на що, а вийти на старт і робити свою справу», – наводять білоруські ЗМІ слова переможниці гонки переслідування. Дар’я Домрачева розповіла про те, що після завоювання «бронзи» ​​на Олімпіаді у Ванкувері в 2010 році, вона була впевнена, що здатна виявитися на вищому щаблі п’єдесталу пошани.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Білоруська біатлоністка пояснила і свій єдиний промах на останньому вогневому рубежі. Дар’я Домрачева говорить про те, що після чотирьох точних пострілів їй хотілося якнайскоріше піти на трасу і відправитися до фінішу. « Довелося важко на останньому колі», – зізналася олімпійська чемпіонка.

Домрачева висловила слова подяки бригаді сервісменів, що добре підготували лижі для сьогоднішніх змагань. «Сьогодні всі "зірки зійшлися", всі спрацювали добре, і це вилилося в золоту медаль», – резюмує володарка золотої медалі сочинської Олімпіади Дар’я Домрачева.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 За матеріалами: belta.by

Читайте також: