fbpx
Політика

Ганна Герман виправдовує будь-які дії Януковича – Геращенко

 Народний депутат України від фракції «УДАР» Ірина Геращенко написала на своїй сторінці в Facebook, що радник президента України Ганна Герман, яка в даний час є депутатом фракції Партії регіонів, виправдовує будь-які дії «свого шефа» . Більше того, як зазначила Ірина Геращенко, Ганна Герман навіть не приховує залежності Януковича від Росії, так як публічно заявляє, що будь-які рішення по уряду він буде васально приймати тільки після повернення з Сочі.

«Хоча очевидно, що новий  технічний і НЕ СІМЕЙНИЙ уряд має бути призначений негайно, тому пограбована сімейним урядом економіка на межі колапсу», – додала депутат.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Крім того, звернула увагу Ірина Геращенко і на те, що Ганна Герман робить вигляд, що її все влаштовує, тоді як в самій Партії регіонів з’являється все більше людей, думаючих про необхідність оновлення партії.

«Сьогодні верхівка Партії регіонів не відчуває настроїв навіть у власній партії», – підкреслила вона.

За її словами, Україна стала країною з найбільшою корупцією, з найцинічнішим освоєнням бюджету, найбрехливішим урядом, сформованим з «сімейних міністрів».

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Верхівка партії поводиться зверхньо навіть з власною фракцією, а ті, хто говорять про честь і гідність, необхідність реформ, піддаються тиску і публічній обструкції. А радники президента, замість того, щоб доносити шефу правду – про ситуацію в країні і партії – займаються тим, що труять кожного, хто посмів не погоджуватися з таким ставленням і станом речей», – підсумувала Ірина Геращенко.

Читайте також: