fbpx
Політика

Кличко вважає, що Янукович хоче бачити його у в’язниці

В. Кличко: В. Янукович хоче бачити мене за ґратами, як і Ю. Тимошенко.

  Лідер партії “УДАР” Віталій Кличко написав у своєму блозі на сторінках тижневика Bild, що Президент України Віктор Янукович хоче бачити його у в’язниці, “точно так само як Юлію Тимошенко”, передає УНН.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 У своєму блозі політик відзначив, що під час однієї з останніх зустрічей Президент йому сказав: “Пане Кличко, ми можемо розпустити парламент, і тоді у вас більше не буде імунітету”. “Це було більше, ніж прихована загроза, тому що він хоче бачити мене у в’язниці, точно так само, як і Юлію Тимошенко”, — наголосив В.Кличко.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Також лідер “УДАРу” зазначив, “якщо В.Януковичу не вдасться відправити мене за грати, то він у кожному разі буде перешкоджати висуванню моєї кандидатури на пост Президента”. Крім того В.Кличко додав, що йому важко “сидіти навпроти цього обманщика” на переговорах.

 Джерело: УНН

Читайте також: