fbpx
Шоу-бізнес

Екс-учасниця “Дому-2” Катерина Колесніченко вийшла заміж

У ці вихідні одна з найяскравіших учасниць телепроекту (правда, вже колишніх) Катерина Колесніченко офіційно вийшла заміж. До останнього моменту дівчина приховувала інформацію про свого обранця, та й про намір екс -героїні «Дому- 2» вийти заміж шанувальники тільки здогадувалися.

 Наприкінці 2013 року в Мережі з’явилася інформація, що дівчина подумує про весілля зі своїм таємним обранцем, а пізніше на своїй сторінці вона опублікувала знімок, на якому разом зі своїм коханим хвалиться обручками. Природно, всі вирішили, що Катерина Колесніченко таємно вийшла заміж. Але це виявилося не так. Офіційна церемонія одруження насправді відбулася в ці вихідні.

 Новину про майбутнє свято Катерина Колесніченко повідомила тільки напередодні: у своєму блозі вона написала, що збирається в салон краси, щоб навести «весільну красу» – зробити зачіску, манікюр, святковий макіяж. А вже сьогодні дівчина виклала в Мережу перше фото з ​​торжества. Як і будь-яка наречена, на знімках Катерина Колесніченко виглядає нереально щасливою.

Читайте також: