fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Через інформацію про замінування міліції довелося перевіряти сім потягів Київ-Дніпропетровськ

Міліція з собаками перевірила сім потягів Київ-Дніпропетровськ через інформацію про замінування.

  Чоловік, який зателефонував до міліції та повідомив про замінування потягу, не назвав його номеру, а повідомив лише сполучення: Київ-Дніпропетровськ. Правоохоронцям довелося перевіряти усі потяги вказаного напрямку, які перебували на територіях обслуговування лінійних відділів Київ-Пасажирський та Дарниця і готувались до посадки пасажирів. Про це УНН повідомили у прес-службі МВС.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 Як повідомили у прес-службі, виклик вияився хибним. "На спецлінію 102 Знам’янського МВ УМВС в Кіровоградськый області надійшло повідомлення про те, що у потязі, сполученням Київ-Дніпропетровськ станеться вибух. У цей період 6 потягів перебували у парку відстою і готувались до подачі на перон, тому евакуювали з них лише працівників залізничного транспорту. Прибуття сьомого, останнього потягу, що слідував із Дніпропетровська, слідчо-оперативна група очікувала на Дарницькому вокзалі", – йдеться у повідомленні.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 За інформацією МВС, до ретельного обстеження залучили кінологів зі службовими собаками та працівників вибухотехнічної служби. "Вибухонебезпечних пристроїв та речовин виявлено не було. Порушень громадського порядку та затримки графіку руху поїздів вдалося уникнути", – йдеться у повідомленні.

  Джерело: УНН

Читайте також: