fbpx
Політика

Балога: Влада – це люди, які є справжніми провокаторами і терористами

Теракти здатні підготувати тільки ті, хто перебуває у владі – В. Балога.

  Люди, які здатні підготувати теракти в Україні знаходяться тільки у владі. Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат Віктор Балога, передає УНН.

 "В СБУ прекрасно знають – якщо в Україні і є люди, здатні на терористичний акт, то їх слід шукати у владі. Але не треба робити з людей дурнів, розповідаючи байки про мінування і захоплення літаків. У нас уже є одне Міністерство пропаганди, яке лише тим і займається, що вигадує історії про самовикрадення і само загоряння", – написав В. Балога.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 За словами політика, єдина сила, яка здатна на кровопролиття – це влада. "Якщо тими ж функціями буде займатися і СБУ, це означатиме, що України, як держави, більше не існує. Єдина сила, яка здатна на кровопролиття – це влада. Ці люди і є справжніми провокаторами і терористами", – відзначив В. Балога.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Джерело: УНН

Читайте також: