fbpx
Новини Євромайдана

Євромайдан. Люди, що намагалися розібрати барикади, розійшлися

 Противники Майдану, які намагалися розібрати барикаду біля КМДА, розійшлися.

 Чергова спроба «тітушок» і «корінних киян» розібрати барикаду біля Київської міської державної адміністрації закінчилася невдачею. Про це йдеться в переданому УНІАН повідомленні прес-служби Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

Як зазначили в прес-службі, сьогодні, 8 лютого, кілька сотень «тітушок» разом з учасниками антимайдану і групою осіб, які невпинно підкреслювали, що є «корінними киянами», вкотре безуспішно прийшли до барикади біля КМДА, щоб почати її розчищення.

На захист Майдану перед барикадою вишикувалися майданівці і народні депутати України від опозиційних сил.

За даними «Свободи», після двох годин стояння перед барикадами «тітушки» організованими групами по 5-10 осіб стали розходитися. «Між собою ці «корінні кияни» перемовлялися, що йдуть до станції метро «Площа Льва Толстого» – очевидно, для отримання плати за свою «роботу», допустили в опозиції.

Як підкреслив з цього приводу народний депутат від ВО «Свобода» Руслан Зеник, «вже вкотре влада спробувала зробити картину для світу, ніби в Україні відбувається протистояння між народом України. Але в черговий раз цей задум провалився, бо, відстоявши 2 години перед барикадою, «тітушки» та інші найманці стали розходитися».

«Ми вкотре показали, що Майдан буде стояти до перемоги, і ніяких провокацій допускати активісти не будуть. Ми тут для захисту своїх прав і свобод, тому, без сумніву, ніякі найманці, проплачені «тітушки» не ризикнуть виступити проти людей, які захищають свою честь, гідність і ідею очищення України від влади Януковича», – зазначив депутат.

Джерело: УНІАН

Читайте також: