fbpx
Спорт

Посол США підтримав участь Грузії в Олімпіаді

 Як повідомляє сьогодні, 8 лютого, агентство worldsport.ge, посол США в Росії Майкл Макфолл висловив підтримку участі грузинських спортсменів в сочинській Олімпіаді. За даними кореспондента агентства, що знаходився в Олімпійському селі в Адлері в формі збірної Грузії з емблемою державного прапора країни, до нього підійшов посол США.
 
"Посол російською сказав мені: "Дуже радий вас бачити. Дуже добре, що спортсмени з Грузії приїхали на Олімпіаду". Він міцно потиснув мені руку, попрощався і пішов так само швидко, як і з’явився поруч зі мною", – повідомляє кореспондент worldsport.ge.
 
У складі збірної Грузії – три гірськолижники: Алексі Беніанідзе, Ясон Абрамашвілі і Ніно Циклаурі. Пізніше до спортсменів приєднається фігуристка Олена Гедеванішвілі, яка на даний момент знаходиться в Канаді.
 
За повідомленнями Мінспорту Грузії, у змаганнях з гігантського слалому 18-го і 21-го лютого виступить Ніно Циклаурі, 19-го і 22-го в цій же дисципліні виступлять Алексі Беніанідзе і Ясон Абрамашвілі. Олена Гедеванішвілі виступить 19-го і 20-го лютого.
 
Разом з грузинськими спортсменами в Сочі знаходиться спортивна делегація Грузії і журналісти грузинських ЗМІ.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 

Відкриття Олімпіади

За матеріалами: Грузія Онлайн

Читайте також: