Борис Грачевський розлучається із молодою дружиною

 Засновник кіножурналу «Єралаш» Борис Грачевський розлучається зі своєю молодою дружиною Ганною Панасенко. Про це стало відомо після того, як пару застукали біля офісу своїх адвокатів. Туди Борис Грачевський і Ганна Панасенко приїхали нарізно. Через півтори години після переговорів з юристами, вони роз’їхалися за різними адресами.

 Інформацію про розлучення підтвердила сама Ганна Панасенко, заявивши журналістам: «Ми з Борисом дійсно вирішили розлучитися. Це рішення далося нам нелегко, враховуючи, що у нас маленька дочка. Мені нелегко, адже тепер доведеться починати життя з нуля. Але я рада, що ми з Борисом розходимося мирно, зберігаючи людське обличчя».

Related Post

 А от сам Борис Грачевський цю інформацію спростовує. Ні про яке розлучення в його родині навіть ніхто не думає, стверджує він.

 Повідомляється, що після розлучення Ганні Панасенко дістанеться московська квартира. Також Борис Грачевський виплачуватиме дівчині щомісячні аліменти на утримання їх маленької доньки Василини. У шлюбі вони прожили майже чотири роки.

 За матеріалами: heat.ru

Leave a Comment