fbpx
Політика

Захарченко побоюється теракту в Україну в день відкриття Олімпіади

Захарченко: в міліції достатньо можливостей залучити до кримінальної відповідальності тих, хто планує злочинні дії.

 Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко попереджає, що у міліції достатньо можливостей для того, щоб знайти і притягнути до кримінальної відповідальності тих, хто планує злочинні дії. Про це йдеться у переданому агентству УНІАН зверненні Захарченко до громадян. «Переговорний процес між владою і опозицією, який триває в останні дні, дозволив частково зняти напруженість у суспільстві. На Грушевського вже не лунають вибухи і не загоряються «коктейлі Молотова». Багато людей переосмислили події і вже розуміють, що силовий варіант – це шлях в нікуди. Але спокій не всім до вподоби. Праворадикальні угруповання планують знову розхитати мир і не зупиняться навіть перед терористичним актом. Про це свідчить і наявна у нас оперативна інформація, і останні події в Будинку профспілок, де стався вибух. Не виключено, що під час виготовлення вибухового пристрою», – зазначив Захарченко.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 У його зверненні йдеться, що сьогодні – день відкриття зимової Олімпіади в Сочі, і «своїми екстремістськими діями зловмисники намагатимуться затьмарити цю подію і привернути увагу до себе і до своїх вимог. Ті, хто планують злочинні дії, повинні пам’ятати – у міліції достатньо можливостей для того, щоб знайти їх і притягнути до кримінальної відповідальності».

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Джерело: УНІАН

Читайте також: