fbpx
Україна

У КМДА повідомили, у скільки обійдеться ремонт вулиці Грушевського

 Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Анатолій Голубченко повідомив, що згідно з попередніми оцінками, вартість ремонту вулиці Грушевського, постраждалої в ході зіткнень, обійдеться приблизно в 24 мільйони гривень. При цьому він підкреслив, що це лише попередня цифра, яка може значно відрізнятися від кінцевої.

 «Точну суму назвати зараз складно, адже там кожен день щось відбувається. У кожному разі, збиток завданий великий», – сказав Анатолій Голубченко.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

 Також він повідомив, що столична влада не має нічого проти того, щоб ремонтними роботами займалися спонсори. За його словами, вони можуть приступати до роботи в будь-який час.

 «Ми будемо тільки вдячні», – зазначив Голубченко.

 У той же час, як він сказав, поки що йому відомо лише про одну компенсацію, яка була виплачена «Київзеленбуду» за пошкодження в Маріїнському парку. Він уточнив, що гроші надала міська організація Партії регіонів – 340 тисяч гривень.

Читайте також:  Захищаючи рубежі Часового Яру останній подих за нас віддали Коновал Сергій "Норд" та Петришин Тарас "Химера"

 За його словами, він хотів би, що б аналогічним чином вчинили й опозиційні партії.

Читайте також: