fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Через коменданта Антимайдану медика просять написати заяву про звільнення – «БЮТ-Батьківщина»

Керівника Київської станції швидкої медичної допомоги попросили написати заяву на звільнення – «БЮТ-Батьківщина».

Керівника Київської міської станції швидкої медичної допомоги та медицини катастроф Анатолія Вершигору попросили написати заяву на звільнення.

Про це заявила голова фракції «БЮТ-Батьківщина» у Київраді Тетяна Меліхова, повідомляє Головне.соm.

Меліхова стверджує, що Вершигору хочуть звільнити через те, що він нібито дозволив журналістам знімати роботу медиків за викликом на Антимайдан. Так, за її словами, 5 лютого до Вершигори звернулися журналісти російського видання «Вести» з проханням дозволити провести день в одній з карет швидкої допомоги для висвітлення інформації про роботу швидкої медичної служби. «Одним з виїздів бригади медиків став в тому числі і виклик на Антимайдан, що знаходиться під стінами ВР в Маріїнському парку, до чоловіка, в якого стався напад епілепсії. Журналіст знімав те, як медики надають допомогу пацієнтові, що викликало обурення у коменданта Антимайдану. Наступного дня Вершигору як головного лікаря, який нібито дозволив зйомку, попросили написати заяву на звільнення», – повідомила Меліхова.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Вона звернулася до голови КМДА Володимира Макеєнка та першого заступника голови Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров’я Романа Ілика з вимогою «зробити неможливою «розправу» над Вершигорою та іншими медиками столиці».

За матеріалами: УНІАН

Читайте також: