fbpx
Новини Євромайдана

Євромайдан. У суботу на Майдані будуть розбирати барикади

У суботу на Майдані будуть розбирати барикади.

  У суботу, 8 лютого, у Києві на Майдані буде проведена акція з розбору барикад за підтримки “Беркута”, передає УНН з посиланням на ініціативу “День визволення Києва”.

 Про ініціативу “День визволення Києва” повідомив блогер Іван Проценко, підкресливши, що заручився підтримкою нового керівництва столиці.

 “Об 11:00 починаємо збиратися на Бессарабській площі для визволення столиці … Збираємося, підходимо, розбираємо, підходимо до наступної барикади, розбираємо і так далі до самого кінця, поки сил вистачить. Буде супровід силовиків у кількості 300 бійців нашого доблесного „Беркута“. Повинні бути, якщо Володимир Макеєнко об’єктивно сприйме отриману заявку” , – йдеться в повідомленні.

 Проценко вважає, що барикади і багаття в центрі столиці, захоплення адміністративних будівель заважають нормальній життєдіяльності Києва.

 Блогер закликав своїх прихильників приєднуватися до ініціативи “Кияни за чисте місто”.

 “Спалили в центрі міста тонни гуми. Як думаєте, скільки наших дітей, людей похилого віку і нас самих після цього вкидання сажі в місто отримає онкологію?”, – пояснює він.

 Автор ініціативи вважає, що противникам Майдану пора припинити обмежувати своє обурення записами в соціальних мережах і перейти до активних дій.

 “Досить обурюватися один одному на кухнях — це теж нічого не змінить. Слова потрібно підкріплювати справою. Де наші сміливі мужики? Де голосисті скандальні жінки? Де буркотливі старі? Де гарячі студенти? Виходьте на один день зі своїх схованок, покажіть волю народу”, – пише активіст.

 У своєму блозі він опублікував фотографію заявки на проведення акції, яку вже подав голові Київської міської державної адміністрації.

 Проценко також закликає допомогти в проведенні акції не лише киян, а й небайдужих мешканців інших міст.

 “Я кричу в регіони! Хлопці, ви дали відмінний відсіч некликаним „гостям “ – респектище! У вас там зараз спокійніше. Прошу допомоги — приїжджайте на один день — допоможіть очистити столицю”, – написав блогер.

 Джерело: УНН

 

Читайте також: