fbpx
Політика

Д. Корчинський повертається в Україну

Д. Корчинський планує повернутися в Україну.

  Лідер "Братства" Дмитро Корчинський, який перебуває у міжнародному розшуку за підозрою в організації провокації під адміністрацією президента, заявив, що планує повернутися до України. Про це він повідомив у Facebook, передає УНН.

 "Сподіваючись на краще, плекаючи у серці ніжність до багатостраждального українського народу, з вірою в благодатність амністії і впевненістю у непересічному добросерді вбивць з МВС та їхніх посіпак з Генеральної прокуратури, я потроху пакую валізи й рихтуюся до здибанки з коханою Вітчизною", – повідомив Д. Корчинський.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 "Протягом десяти найближчих днів має відбутися суд, який, можливо, звільнить мене від кримінальної відповідальності за любов до свободи. Здається, всіх інших, які вправлялися у волелюбстві на Банковій, вже від кримінальної відповідальності звільнили", – додав діяч.

 "На випадок, якщо суд гальмуватиме, я шукаю в оренду вживаного опломбованого вагона. Незабаром я буду з вами, браття, аби ми разом не дозволили нашим друзям остаточно втопити повстання у переговорах, виборах і конституційних реформах", – повідомив Д. Корчинський.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 Нагадаємо, прокуратура міста Києва розпочала перевірку інформації щодо причетності лідера організації "Братство" Дмитра Корчинського до штурму Адміністрації Президента на вулиці Банковій. Згодом було оголошено, що лідера організації "Братство" Дмитра Корчинського оголосили у розшук. Прокуратура звернулася до суду, щоби той оголосив його у розшук у зв’язку з наявністю інформації про те, що Д.Корчинський перебуває за кордоном.

 Джерело: УНН

Читайте також: