У Сумській області зіткнулися електричка і маршрутка: дванадцять осіб загинуло

У Сумській області в результаті зіткнення електрички і маршрутного автобуса загинуло дванадцять осіб, ще п’ятеро госпіталізовані. Як повідомляють РИА Новости, жахлива аварія сталася на залізничному переїзді сьогодні, 4 лютого.

 «За даними державної служби з НС, аварія сталася о 15:28 на залізничному переїзді неподалік від сіл Білани і Вири Білопільського району. В результаті зіткнення приміського потягу Суми-Ворожба з рейсовим маршрутним автобусом Ганнівка – Суми загинуло 12 осіб», – повідомляється на офіційному сайті президента країни.

Related Post

 Віктор Янукович висловив співчуття рідним і близьким загиблих. Після чого президент дав доручення українському уряду з’ясувати всі причини та обставини жахливої ​​трагедії, а також забезпечити постраждалих усім найнеобхіднішим. Крім цього український лідер дав вказівку надати допомогу сім’ям загиблих.

 Відзначимо, що за даними прес-служби прокуратури Сумської області, водій маршрутного таксі проігнорував світлофор і звукові сигнали, зробивши виїзд на переїзд.

Leave a Comment