fbpx
Політика

Голосування за нового прем’єра в Україні можливо в кінці тижня, – Герман

Призначити нового прем’єр-міністра України Верховна Рада зможе не раніше кінця поточного тижня. Але навіть це викликає великий сумнів. Про це в кулуарах парламенту заявила радник президента, нардеп від фракції «Партії регіонів» Ганна Герман. При цьому вона додала, що розглядати це питання в сесійній залі у вівторок ніхто не буде. Тим більше, напередодні питання можливих кандидатур навіть не обговорювалося на засіданні фракції «Партії регіонів».

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Щодо імен кандидатів, то в ЗМІ обговорюється два найбільш реальні претенденти – нинішній глава адміністрації президента Андрій Клюєв (якого пропонує призначити главою уряду Віктор Янукович) і позафракційний нардеп-мільярдер Петро Порошенко.

 Про можливість призначення цих політиків на посаду прем’єра Ганна Герман висловила свою думку: «Про Порошенка я вперше чую. Ми чули тільки про Яценюка. Але про Порошенка – це спекуляції преси. Щодо Клюєва, то він зараз займає дуже гарне місце (голова адміністрації президента), там він на місці».

Читайте також: